Handige verzekeringen die je wellicht bent vergeten!

dooradmin

Handige verzekeringen die je wellicht bent vergeten!

In Nederland betalen we jaarlijks gemiddeld rond de 800 euro aan premies. Het is een aardig bedrag. Het kan echter voorkomen om belangrijke verzekeringen te vergeten. De zorgverzekering en opstalverzekering vergeten we niet. Wanneer je een auto hebt kan een rechtsbijstandverzekering ook belangrijk zijn. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken om alle verzekeringen te hebben die belangrijk en handig zijn. 

De autoverzekering

Bij een autoverzekering is het nodig om de verplichte WA dekking te kiezen. Daarnaast is het ook mogelijk om de inzittenden te verzekeren. Kies ook voor een rechtsbijstandsverzekering. Vaak wordt deze niet afgesloten. Bij een ongeval is dit wel handig. 

De reisverzekering

Wanneer je op vakantie gaat is het niet nodig om op verzekerd te gaan. Het is wel verstandig om dit te doen. Kies ervoor om de reisverzekering op tijd af te sluiten. Een annuleringsverzekering kun je het beste nog voor het boeken van de reis afsluiten. Vraag ook of een zelf geboekte ticket en reis compleet gedekt wordt. 

De arbeidsongeschiktheidsverzekering

Veel mensen denken dat hun nooit iets overkomt. Een simpel ongeluk kan voor veel problemen zorgen. Het is belangrijk om ook bij arbeidsongeschiktheid iedere maand alle rekeningen te kunnen betalen. Het is een prettig gevoel als dit goed is geregeld. 

De opstalverzekering

Kies voor een goede brandverzekering en glasverzekering voor je huis. Een brandverzekering simulatie kan helpen om te zien wat het kost. Alleen als huiseigenaar is het nodig om deze verzekering af te sluiten. Als bewoner is het wel goed om je inboedel te verzekeren. De inboedelverzekering is hierbij van belang. 

De fietsverzekering

De fietsverzekering is een goede verzekering als je fiets niet goedkoop was. Bij diefstal is de fiets dan verzekerd. Het is belangrijk om dit goed te regelen. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een elektronische fiets. Het is goed om deze verzekering niet te vergeten. 

Over de auteur

admin administrator